De omgeving

Bushalte

De bushalte is op slechts 250m afstand van het Duinhuisje en brengt je naar Amsterdam/Haarlem of naar Zandvoort Centrum! Klik op meer informatie voor de meest recente dienstregeling!

Amsterdam Centrum:

Wil je de grote stad bezoeken? Er is zo veel te doen in onze hoofdstad, dat het bijna niet te omschrijven is! Van restaurants tot musea, van winkels tot een citytrip.

Haarlem Centrum

Winkel, borrel en ontdek in een van de mooiste steden van ons land! Bezoek Haarlem, de stad van cultuur en geschiedenis, maar ook van de mooie winkels en de gezellige restaurants. Wil je meer informatie over Haarlem?

Circuit Zandvoort

4,3km afstand

Op slechts een paar kilometers afstand van je verblijf vind je het fenomenale Grand Prix circuit van Zandvoort. Bekijk de baan en proef de sfeer van de omgeving. Wil je nog een stap verder gaan? Je kunt de racebaan zelfs een dag(deel) huren!

Juttersmuseum

2,3km afstand

Even geen behoefte om zelf te strandjutten, maar wel nieuwsgierig naar wat er zoal gevonden wordt op het strand? Het Juttersmuseum neemt je mee in de wereld van gevonden voorwerpen.

Zandvoorts museum

2,2km afstand

Nieuwsgierig naar geschiedenis van Zandvoort? Het Zandvoorts museum is het centrum voor kunst en geschiedenis. Ontdek en beleef de geschiedenis van dit prachtige dorp!

Amsterdamse Waterleidingduinen

80m afstand

Ontdek ca. 3400 hectare aan duinen en natuur! Het duin is maar liefst 5km breed en 10km lang. Loop een van de prachtige wandelroutes en spot de mooiste dieren!

Nationaal park Zuid-Kennemerland

6,5km afstand

Fietsen, zwemmen, paardrijden of de Thijsse Tour? Het is allemaal mogelijk in het Nationaal park Zuid-Kennemerland. Met een beetje geluk spot je de big 5; Damherten, Wisenten, Konikpaarden, Schotse Hooglanders en vossen! Geniet van het eindeloze uitzicht en de rust.

Centrum van Zandvoort

1,5km afstand

In het centrum van Zandvoort is ontzettend veel te doen en te beleven! Denk aan een bezoek aan de bioscoop, het winkelcentrum of geniet van de heerlijke (vis-)restaurants in de omgeving! Meer informatie? Klik op de knop!

Bazaar Beverwijk

19km afstand

De Bazaar; de plek waar kraampjes, outlets en winkels samenkomen en een gezellig en afwisselend geheel vormen. De grootste overdekte markt van Europa. Met 1200 winkels en meer dan 60 foodstands is dit een absolute aanrader om mee te maken! 


Let op: Bazaar Beverwijk is enkel in het weekend geopend!